Australia anunţă cel mai mare pachet militar pentru Ucraina

Autorităţile ucrainene au anunţat un nou ajutor militar pentru Ucraina. Este cel mai mare de până acum, au transmis ucrainenii.

Urmărește
1290 afișări
Imaginea articolului Australia anunţă cel mai mare pachet militar pentru Ucraina

Australia anunţă cel mai mare pachet militar pentru Ucraina

Guvernul australian a anunţat vineri un nou ajutor militar pentru Ucraina.

Este cel mai mare pachet de asistenţă militară pentru Ucraina, în valoare de aproape 250 de milioane de dolari, au confirmat autorităţile de la Kiev, potrivit Sky News.

Pachetul cuprinde rachete de apărare aeriană, arme aer-sol şi antitanc şi muniţie pentru artilerie, tunuri şi arme de calibru mic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici