Barack Obama îl atacă pe Donald Trump în primul miting de campanie pentru Kamala Harris

Barack Obama a condamnat candidatura lui Donald Trump şi a încurajat alegătorii să o susţină pe Kamala Harris, la un miting în Pennsylvania, scrie AFP.

Urmărește
115 afișări
Imaginea articolului Barack Obama îl atacă pe Donald Trump în primul miting de campanie pentru Kamala Harris

Fostul preşedinte american Barack Obama a criticat candidatul republican Donald Trump, numindu-l „nebun” şi cerându-le alegătorilor să o sprijine pe Kamala Harris în cadrul unui miting din Pennsylvania. Aceasta a fost prima apariţie a lui Obama în campania electorală din 2024.

În discursul său, Obama a comparat lungile intervenţii ale lui Trump cu cele ale fostului lider cubanez Fidel Castro, afirmând că acesta este deconectat de la realităţile cotidiene ale americanilor obişnuiţi.

„Nu înţeleg de ce cineva ar crede că Donald Trump va aduce schimbări”, a declarat Obama, adăugând: „Credeţi că Donald Trump a schimbat vreodată un scutec?”.

Obama i-a îndemnat pe bărbaţii afro-americani să îşi reevalueze susţinerea pentru Harris, aăugând că refuzul de a accepta o femeie în funcţia de preşedinte este inacceptabil. De asemenea, el a adus în discuţie comportamentul lui Trump, spunând că acestea nu reprezintă o adevărată forţă.

Între timp, Trump, aflat în Michigan, a continuat să atace campania lui Harris, numind-o pe candidata democrată „mai proastă decât iadul”.

Democraţii speră că apariţiile lui Obama vor veni în sprijinul Harris, având în vedere că alegerile sunt foarte strânse.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici