Barack Obama le trimite mesaje electronice alegătorilor din New York, cerându-le din nou sprijinul

Preşedintele american, Barack Obama, le-a trimis mesaje electronice electorilor pentru a le cere să îl sprijine pe candidatul democrat Scott Murphy la alegerile din cel de-al 20-lea district parlamentar al statului New York, considerate un test pentru politica sa, relatează site-ul Politico.com.

Urmărește
9 afișări

Obama le-a trimis alegătorilor mesaje electronice luni, în care le-a cerut să îl sprijine pe omul de afaceri Scott Murphy, în cadrul unei campanii plătite de Organizing for America, program al Comitetul naţional democrat.

Murphy este în competiţie cu Jim Tedisco, pentru a ocupa postul eliberat de Kirsten Gilibrand, care a fost numită în Senatul american în locul lui Hillary Clinton, care a devenit secretar de Stat. Această cursă este primul test electoral major al lui Obama de la preluarea funcţiei de preşedinte al Statelor Unite.

"Mâine, marţi, este ziua votului în alegerile speciale din Districtul 20 pentru Congresul New Yorkului, şi avem nevoie de votul dumneavoastră. Săptămâna trecută v-am scris pentru a vă anunţa că îl sprijin pe Scott Murphy pentru că avem nevoie de aptitudinile sale de lider şi experienţa lui la Washington. Va fi o cursă foarte strânsă, iar votul dumneavoastră ar putea face diferenţa", scrie Obama în mesajul adresat alegătorilor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici