Barack Obama va petrece seara alegerilor la Chicago, într-un loc mai intim decât în 2008

Barack Obama va petrece seara electorală de 6 noiembrie la Chicago (Illinois, nord), într-un cadru mult mai intim decât marele parc din oraş unde în 2008 a rostit primul său discurs în calitate de preşedinte ales al Statelor Unite, a anunţat miercuri o sursă apropiată campaniei sale.

Urmărește
82 afișări
Imaginea articolului Barack Obama va petrece seara alegerilor la Chicago, într-un loc mai intim decât în 2008

Barack Obama (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Preşedintele, candidat pentru un al doilea mandat în faţa republicanului Mitt Romney, va rosti un discurs - fie că va câştiga, fie că va pierde - la "McCormick Place", palatul Congresului instalat pe malul lacului Michigan, unde a avut loc summitul NATO în mai, a precizat această sursă sub acoperirea anonimatului.

Alegerea acestui loc, situat la trei kilometri sud de Grant Park, imensa grădină publică în care aproximativ 240.000 de persoane au venit să îl asculte pe Obama la 4 noiembrie 2008, pare să arate că echipa preşedintelui candidat nu se aşteaptă la un număr la fel de mare de persoane după patru ani la putere.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici