Bărbat cu două arme şi acte false, arestat în apropierea unui miting organizat de Donald Trump

  • Un bărbat înarmat şi care avea acte false a fost arestat în apropierea unui miting organizat de Donald Trump.
  • Unii poliţişti susţin că ar putea fi vorba despre o nouă tentativă de asasinat care îl vizează pe candidatul republican.
  • Suspectul spune că este membru al unui grup de extremă dreapta.
Urmărește
273 afișări
Imaginea articolului Bărbat cu două arme şi acte false, arestat în apropierea unui miting organizat de Donald Trump

Un bărbat care deţinea ilegal o puşcă şi o armă încărcată a fost arestat în weekend la o intersecţie din apropierea locului în care urma să se desfăşoare mitingul lui Donald Trump din Coachella, California, a anunţat poliţia, potrivit BBC.

Suspectul în vârstă de 49 de ani conducea un SUV negru şi a fost oprit la un punct de control.

Serviciul Secret al SUA a declarat că Trump „nu a fost în niciun pericol”, adăugând că incidentul nu a afectat operaţiunile de protecţie.

Un şerif local l-a numit pe suspect „nebun”, adăugând că incidentul nu a afectat siguranţa lui Trump sau a participanţilor la miting.

De asemenea, şeriful din comitatul Riverside, Chad Bianco, a spus că este imposibil să se speculeze cu privire la ceea ce era în mintea suspectului. Totuşi el a spus că „ca crezut cu adevărat” că ofiţerii săi au împiedicat o a treia tentativă de asasinat. Informaţia privind tentativa de asasinat nu a fost confirmată şi de agenţiile federale.

Şeriful a mai anunţat că suspectul le-a spus autorităţilor că este membru al grupului de extremă dreapta numit Cetăţeni Suverani.

„Nu aş spune că este un grup militant. Este doar un grup care nu crede în controlul guvernului. Ei nu cred că li se aplică guvernul şi legile”, a explicat şeriful.

Donald Trump a mai fost vizat de două tentative de asasinat. Un lunetist a tras asupra lui, rănindu-l la ureche, în timpul unui miting din Butler, Pennsylvania, iar altul l-a pândit în apropierea unui teren de golf din Florida.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici