Bărbat cu sânge pe cap în urma transplantului de păr, arestat deoarece a refuzat să coboare din avion

  • Un bărbat care avea sânge pe cap în urma unui transplant de păr a fost arestat deoarece a refuzat să coboare din avion.
  • Incidentul s-a produs pe aeroportul din Miami.
Urmărește
3792 afișări
Imaginea articolului Bărbat cu sânge pe cap în urma transplantului de păr, arestat deoarece a refuzat să coboare din avion

Imagine cu caracter ilustrativ

Bărbatul avea resturi de bandaje pe ceafă şi sânge uscat pe scalp, potrivit Sky News. El era însoţit de o femeie şi ambii au refuzat să coboare din avion.

Personalul din avion era îngrijorat de starea de sănătate a pasagerului şi de potenţiala contaminare a celorlalţi călători.

Tânărul de 27 de ani a spus că nu are bandaje proaspete pentru a curăţa rana şi a refuzat să coboare din avion chiar şi la solicitarea poliţiştilor chemaţi la faţa locului. Femeia a transmis incidentul pe reţelele de socializare, iar poliţiştii i-au încătuşat pe cei doi.

Ceilalţi pasageri au fost şi ei nevoiţi să coboare din avion din cauza incidentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici