- Home
- Externe
- (04.03.2023, 02:00)
- Alexandru Stan
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Batalionul Azov caută voluntari pentru apărarea Ucrainei şi a Europei de invazia rusă: "Nu te naşti războinic, ci devii unul"
- Batalionul Azov, un regiment al Gărzii Naţionale Ucrainene ce a fost înfiinţat în 2014, la Mariupol, în regiunea de coastă a mării Azov, cheamă voluntarii la arme.
- Regimentul avea aproximativ între 900 şi 2500 de membri la începerea invaziei ruse din 24 februarie 2022.
- Este unul dintre cele mai bine echipate forţe speciale ucrainene din punct de vedere tehnologic. Sunt, de asemenea, cele mai experimentate forţe speciale din Europa de la al Doilea Război Mondial încoace, căci sunt călite într-un război de apărare în faţa unor armate de sute de mii de invadatori ruşi.
Urmărește
6940 afișări
"Puteţi să aveţi voinţă şi să luaţi decizia corectă - să vă alăturaţi unei unităţi cu o vastă experienţă de luptă şi instructori profesionişti. Alăturaţi-vă Batalionului Azov.
Nu te naşti războinic, ci devii unul. Noi ştim cum să creştem un războinic în fiecare dintre voi", aşa sună strigătul de chemare la arme al celor mai experimentate forţe speciale militare din Europa la ora actuală, călite în războiul de apărare în faţa invaziei ruse.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Adrian Sârbu: Le-am dat-o în vot! Tu ce faci?
-
Rezultate alegeri prezidenţiale pe judeţe. Fiefuri PNL, câştigate de Călin Georgescu. Ciolacu are 16 judeţe, Lasconi - Capitala şi 4 judeţe
-
Rezultate parţiale: Georgescu, în continuare pe primul loc. Luptă strânsă între Ciolacu şi Lasconi
-
Timiş. Rezultate finale alegeri prezidenţiale, turul I. Cu cine au votat timişenii
Instruirea durează aproximativ 4-5 săptămâni, iar recruţii vor fi pregătiţi temeinic pentru misiuni de luptă.
Mai jos este un documentar ce cuprinde poveştile soldaţilor din cadrul batalionului, despre cum au ripostat împotriva invadatorilor ruşi, ce tehnici de apărare au utilizat şi cum au experimentat cel mai sângeros război european din ultimii 70 ani.
Recrutorii cer voluntarilor să vină cu următoarele acte: o copie a paşaportului străin şi o carte de identitate, o copie a unui act de contribuţie fiscală (în funcţie de ţară), un act care să ateste efectuarea stagiului şi experienţa din cariera militară, fotografii, diploma de studii, datele bancare etc.
Unele imagini din acest documentar, care este interzis minorilor, pot afecta emoţional.
"Pentru Brigada Azov, profesionalismul şi coeziunea unităţii, precum şi valoarea fiecărui soldat în parte, au fost întotdeauna o prioritate, transmit recrutorii. Soldaţii cu experienţă de luptă sunt supuşi unui curs de pregătire mai scurt.
După ce treceţi interviul, aşteptaţi-vă să primiţi un mesaj despre acţiunile ulterioare din partea centrului de recrutare.
Mobilizare până la sfârşitul legii marţiale. În cazul în care un recrut este transferat de la o altă unitate unde are un contract, acest contract este transferat la Brigada Azov".
Batalionul Azov, considerat în presa occidentală ca fiind o grupare de extremă dreaptă, a câştigat notorietate după ce Vladimir Putin, dictatorul Rusiei, l-a folosit drept un pretext pentru invadarea şi bombardarea Ucrainei în februarie 2022, susţinând că o "denazifică".
În realitate, militarii ruşi au comis cele mai odioase crime împotriva civililor de la al Doilea Război Mondial încoace, în oraşe precum Bucha, Mariupol, Izium şi Irpin.
În timpul asediului Mariupolului de către invadatorii ruşi, batalionul Azov a jucat un rol proeminent în apărarea oraşului şi a combinatului siderurgic Azovstal.
Regimentul a înregistrat cele mai bune performanţe în respingerea invadatorilor ruşi de la începerea operaţiunii militare speciale a regimului putinist.
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.
Citește pe alephnews.ro: Cine este Călin Georgescu? Portretul făcut de Reuters pentru candidatul la alegerile din România: „Un critic NATO. Poziție pro-rusă”
Citește pe www.zf.ro: Cine este Cristela Georgescu, soţia lui Călin Georgescu, cel care a provocat un tsunami fără precedent în lumea electorală. Ea este fost bancher la Citibank, o bancă globală, iar acum oferă cursuri de nutriţie
Citește pe www.zf.ro: Black Friday-ul care sparge toate recordurile. Cum s-a ajuns aici
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Cine este Cristela Georgescu, soţia lui Călin Georgescu, cel care a provocat un tsunami fără precedent în lumea electorală. Ea este fost bancher la Citibank, o bancă globală, iar acum oferă cursuri de nutriţie
Cine este antreprenoarea care a revoluţionat industria textilă cu afacerea sa? Ea a renunţat la jobul pe care il avea, pentru a se implica într-un proiect pe care îl creştea de mai multă vreme
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Diaspora răstoarnă TOT ce se știa! Marcel Ciolacu nu există în rezultatele de peste graniță
CANCAN.RO
De nerecunoscut! Cum a ajuns să arate Maria Sharapova, la 5 ani de la retragerea din tenis GALERIE FOTO
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe