Berlusconi i-a cerut fostei topmodel devenită ministru să o înlocuiască pe soţia sa la summitul G8

Silvio Berlusconi a rezolvat problema de a nu fi alături de Prima Doamnă pentru a găzdui summit-ul G8, cerându-i Ministrului pentru Egalitatea de Şanse, Mara Carfagna, fostă topmodel, să îi înlocuiască soţia la întâlnirea liderilor mondiali, informează Daily Mail.

26 afișări
Imaginea articolului Berlusconi i-a cerut fostei topmodel devenită ministru să o înlocuiască pe soţia sa la summitul G8

Berlusconi i-a cerut fostei topmodel devenită ministru să o înlocuiască pe soţia sa la summitul G8 (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Premierul italian aflat în proces de divorţ i-a cerut Ministrului Egalităţii de Şanse, Mara Carfagna, să se ocupe de partenerii liderilor de stat, care se vor reuni la conferinţa din L'Aquila.

Potrivit presei italiene, Mara Carfagna va fi ajutată în această sarcină de Maria Stella Gelmini, Ministrul Educaţiei.

Berlusconi, în vârstă de 72 de ani a fost ţinta mai multor scandaluri în ultimele luni iar în luna mai, soţia sa Veronica Lario, a anunţat că va divorţa pentru că s-a săturat ca soţul său să "frecventeze minore".

În ultimele săptămâni premierul italian a fost subiectul mai multor scandaluri sexuale despre fetele care erau plătite pentru a participa la petrecerile private ale premierului de la Palazzo Grazioli sau Villa Certosa din Sardinia.

Patronul unui puternic trust media, Berlusconi are o istorie şi cu actuala ministru, Mara Carfagna, căreia i-a mărturisit în cadrul unei festivităţi televizate, înainte ca aceasta să devină membru al cabinetului său, că dacă nu ar fi fost măritată, el ar fi fugit undeva cu ea.

Ca reacţie la efuziunea lui, soţia sa a cerut şi a obţinut la momentul respectiv scuze publice din partea lui Berlusconi, după ce a scris unui ziar italian, reclamând comportamentul acestuia.

Carfagna este cel mai tânăr membru al cabinetului Berlusconi, intrând în politică în 2006, după o carieră în televiziune, condimentată cu pictoriale topless şi semi-nud.

Liderii mondiali se vor reuni miercuri, în oraşul italian L’Aquila, pentru a dezbate probleme economice, de încălzire globală sau legate de siguranţa alimentară. Ei vor putea vedea şi efectele cutremurului din luna aprilie, care a ucis 300 de persoane.

Berlusconi a ales ca desfăşurarea summit-ului să aibă loc în această regiune pentru a ridica moralul localnicilor şi a ajuta la redresarea regiunii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici