Berlusconi se oferă să găzduiască sinistraţi ai seismului în vilele sale

Premierul Italiei, Silvio Berlusconi, s-a oferit vineri să găzduiască sinistraţi ai seismului din regiunea Abruzzo în vilele sale.

13 afișări
Imaginea articolului Berlusconi se oferă să găzduiască sinistraţi ai seismului în vilele sale

Berlusconi se oferă să găzduiască sinistraţi ai seismului în vilele sale

"Mulţi oameni deja au pus casele la dispoziţie pentru ajutarea persoanelor rămase fără adăpost după cutremur; pot şi eu să pun la dispoziţie unele din casele mele", a declarat Silvio Berlusconi în oraşul L'Aquila, unde vineri au început înmormântările unora dintre cele 289 de victime ale seismului de 5,8 grade produs luni dimineaţă.

Numărul persoanelor sinistrate este de aproximativ 28.000, iar 18.000 de persoane sunt găzduite în corturi puse la dispoziţie de autorităţi.

Silvio Berlusconi deţine cel puţin patru vile de lux, inclusiv una în apropiere de Lacul Como (regiunea Lombardia, nord), şi o proprietate de 50 de hectare pe Insula Sardinia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici