Berlusconi se va întâlni joi cu Putin - surse

Silvio Berlusconi, care a câştigat cel de-al treilea mandat la conducerea Guvernului de la Roma în urma alegerilor legislative, se va întâlni joi cu preşedintele rus Vladimir Putin, a declarat o sursă politică.

Urmărește
20 afișări
Imaginea articolului Berlusconi se va întâlni joi cu Putin - surse

Berlusconi se va întâlni joi cu Putin - surse (Imagine: Mediafax Foto)

Întâlnirea urmează să aibă loc în insula Sardinia, a precizat marţi sursa citată, fără a oferi detalii despre subiectele pe care cei doi lideri le vor aborda în cadrul discuţiilor.

Aceasta va fi una din primele întâlniri ale lui Berlusconi cu un lider străin după victoria înregistrată luni împotriva lui Walter Veltroni, fost primar al Romei. Berlusconi urmează să fie învestit în funcţie luna viitoare.

Putin a acceptat, de asemenea, marţi să conducă cel mai puternic partid politic din Rusia după ce se va retrage, luna viitoare, din funcţia de preşedinte.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici