Berlusconi susţine că italienii îl "vor aşa" cum este

Premierul italian, Silvio Berlusconi, implicat în mai multe scandaluri privind viaţa sa privată, s-a apărat joi afirmând că nu vrea să se "schimbe" şi că italienii îl "vor" pentru că este "bun, generos, sincer şi loial".

10 afișări
Imaginea articolului Berlusconi susţine că italienii îl "vor aşa" cum este

Berlusconi susţine că italienii îl "vor aşa" cum este (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Eu aşa sunt şi nu mă schimb. Aşa mă vor. Iar italienii mă susţin. Sunt susţinut de 61 la sută" din populaţie, a declarat acesta într-o conferinţă.

"(Italienii) mă vor pentru că sunt bun, generos, sincer, loial şi îmi respect promisiunile", a adăugat Berlusconi.

De la data la care soţia acestuia, Veronica, a anunţat că va cere divorţul, Silvio Berlusconi se confruntă cu numeroase scandaluri în legătură cu viaţa sa privată, cu atracţia sa pentru femei tinere şi frumoase sau cu utilizarea unor zboruri guvernamentale pentru aducerea unor invitaţi la locuinţele sale luxoase.

"Nu văd ce-ar mai putea inventa, totul va fi dezminţit", a comentat acesta.

"Nu m-am gândit niciodată să cer vreunuia dintre invitaţii mei să nu-şi ia telefonul mobil", a adăugat el, referindu-se la ancheta în curs, în care o tânără, Patrizia D'Addario, afirmă că şi-a petrecut noaptea la domiciliul lui Berlusconi în schimbul unor sume de bani şi că a filmat cu telefonul mobil camera sa şi mai ales noptiera pe care se afla portretul soţiei acestuia, Veronica.

Berlusconi a afirmat miercuri că "nu a plătit niciodată nici o femeie" pentru a avea o relaţie, în timp ce justiţia italiană anchetează presupuse plăţi către fete de "escortă" pentru ca acestea să petreacă noaptea la domiciliul său.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici