Berlusconi suţine că nu a plătit niciodată o femeie pentru a avea o relaţie

Silvio Berlusconi afirmă într-un interviu care va fi publicat miercuri că "nu a plătit niciodată o femeie" pentru a avea o relaţie, în timp ce justiţia anchetează o presupusă plată a unor "dame de companie" pentru ca acestea să îşi petreacă noaptea la domiciliul premierului italian.

12 afișări
Imaginea articolului Berlusconi suţine că nu a plătit niciodată o femeie pentru a avea o relaţie

Berlusconi suţine că nu a plătit niciodată o femeie pentru a avea o relaţie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu am plătit niciodată o femeie. Nu am înţeles niciodată satisfacţia pe care o poţi avea dacă nu există plăcerea cuceririi", a declarat acesta pentru săptămânalul popular Chi, potrivit unor fragmente din interviu difuzate marţi de agenţia de presă Ansa.

Una dintre aceste femei, Patrizia D'Addario, a declarat săptămâna trecută pentru Corriere della Sera că a fost de două ori la domiciliul lui Silvio Berlusconi de la Roma, promiţându-i-se, în schimb, plata sumei de 2.000 de euro de fiecare dată.

Alte trei tinere au fost audiate de anchetatori, iar cel puţin una dintre ele a confirmat că a fost plătită pentru a participa la o petrecere dată la una dintre proprietăţile lui Silvio Berlusconi, potrivit presei.

"Cineva i-a încredinţa o misiune foarte exactă şi extrem de bine plătită acestei D'Addario", a declarat şeful Guvernului.

"Dacă aş bănui o persoană de un asemenea lucru, aş ţine-o la o distanţă de mii de kilometri", a declarat Berlusconi, răspunzând astfel unei întrebări adresate de săptămânal dacă nu şi-a dat seama că D'Addario ar fi "o prostituată de lux care ar vrea să-i întindă o cursă".

Berlusconi a refuzat să îşi exprime părerea asupra omului de afaceri Gianpaolo Tarantini, care se află în centrul acestei anchete pentru corupţie şi "incitare la prostituţie", acesta fiind suspectat că a plătit tinerele femei pentru a-şi favoriza afacerile.

"L-am cunoscut vara trecută în Sardinia. Mi-a fost prezentat ca directorul unei întreprindere stimat şi serios. Aflat astăzi în centrul unei anchete, el trebuie să beneficieze, ca toată lumea, de prezumţia de nevinovăţie", a declarat acesta.

Aceasta este pentru prima dată când Silvio Berlusconi face declaraţii despre acest caz, anterior evitând întrebările referitoare la acest subiect.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici