Biden are şi apărători. Noul premier britanic l-a văzut „într-o formă bună"

În contextul în care unii cer ca Biden să renunţe la candidatura pentru alegerile prezidenţiale, noul premier britanic, Sir Keir Starmer, a declarat că Biden este „în formă bună”, după o întâlnire la Casa Albă.

Urmărește
106 afișări
Imaginea articolului Biden are şi apărători. Noul premier britanic l-a văzut „într-o formă bună"

Biden are şi apărători. Noul premier britanic l-a văzut „într-o formă bună"

Prim-ministrul a respins îngrijorările cu privire la capacitatea cognitivă a preşedintelui american, care nu ar fi la înălţimea aşteptărilor, în timp ce Biden se confruntă cu solicitări să renunţe la candidatură.

Capacitatea lui Biden de a deveni preşedinte a fost pusă sub semnul întrebării după ce, în urmă cu aproape două săptămâni, a avut de înfruntat o primă dezbatere prezidenţială dezastruoasă cu rivalul republican Donald Trump. Medicul preşedintelui a publicat marţi o scrisoare în care afirmă că Biden nu a prezentat niciun simptom al bolii Parkinson sau al oricărei alte boli neurologice, după ce un specialist l-a vizitat pe preşedinte de mai multe ori în ultimul an.

Starul hollywoodian George Clooney a scris miercuri un articol de opinie în The New York Times, îndemnându-l pe Biden să renunţe la candidatură.

Dar Sir Keir a declarat, pentru Sky News: „Am petrecut timp cu el ieri. Am avut programată o discuţie bilaterală de 45 de minute, dar am petrecut mai bine de o oră împreună. Am acoperit o mulţime de domenii, lucruri strategice pe care am vrut să le ridic în mod special. El a fost în formă bună şi am fost foarte mulţumit că am putut acoperi cantitatea mare de domenii".

Întrebat dacă, în opinia sa, criticile la adresa lui Biden sunt „greşite", Sir Keir a spus: "Da. Părerea mea personală este că a fost într-o formă bună şi, ştiţi, am fost foarte dornic, evident, să discutăm despre Ucraina, dar au existat multe alte probleme pe care le-am discutat".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
keir starmer,
biden,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici