Bilanţul loviturilor israeliene în Liban depăşeşte 1.800 de morţi, potrivit Ministerului Sănătăţii

Atacurile aeriene israeliene din Liban au ucis cel puţin 16 persoane şi au rănit 59 sâmbătă, potrivit Ministerului libanez al Sănătăţii, citat de CNN.

Urmărește
124 afișări
Imaginea articolului Bilanţul loviturilor israeliene în Liban depăşeşte 1.800 de morţi, potrivit Ministerului Sănătăţii

Bilanţul loviturilor israeliene în Liban depăşeşte 1.800 de morţi, potrivit Ministerului Sănătăţii

Majoritatea deceselor au avut loc în sudul Libanului şi în Nabatiyeh, cu răniri suplimentare în regiunea Beqaa, a declarat ministerul duminică.

De când Israelul şi-a intensificat loviturile împotriva Hezbollah la 16 septembrie, cel puţin 1 802 persoane au fost ucise şi 9 330 au fost rănite, potrivit datelor Ministerului Sănătăţii prezentate de CNN.

Bombardamentele intense au continuat duminică, Israelul lansând lovituri asupra suburbiilor din sudul Beirutului şi în oraşe din apropierea frontierei libanezo-israeliene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bilanţ,
morţi,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici