Boc: Declaraţiile lui Hrebenciuc sunt o jignire pentru PD şi o intoxicare

Preşedintele PD, Emil Boc, a declarat, miercuri seară, că declaraţiile lui Viorel Hrebenciuc potrivit cărora acesta ar fi negociat cu Traian Băsescu ieşirea PD de la guvernare sunt o jignire pentru partid şi o intoxicare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
2 afișări

"Scuzele acestui sforar şef al Parlamentului nu sunt acceptate. Să aplice astfel de şmecherii şi combinaţii în relaţia cu PNL, că acolo este specialist. Declaraţiile sunt o intoxicare", a declarat Boc corespondentului MEDIAFAX.

Liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Viorel Hrebenciuc, a declarat pentru MEDIAFAX că îşi cere scuze de la membrii PD pentru faptul că a negociat cu Traian Băsescu ieşirea acestei formaţiuni de la guvernare.

"Îmi cer scuze faţă de membrii PD că am negociat cu Băsescu ieşirea PD de la guvernare, care este opera lui", a afirmat Hrebenciuc.

În ceea ce priveşte afirmaţiile făcute de preşedintele suspendat, Traian Băsescu, la mitingul de la Cluj-Napoca, Viorel Hrebenciuc a declarat: "Băsescu este dovada vie a faptului că alcoolul consumat excesiv dăunează grav sănătăţii mintale".

Hrebenciuc a făcut această declaraţie după ce preşedintele suspendat Traian Băsescu l-a nominalizat, printre oligarhi, la mitingul de miercuri de la Cluj-Napoca.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici