Candidatul republican JD Vance recunoaşte că a inventat informaţia cu pisicile mâncate de migranţi

  • Candidatul republican JD Vance recunoaşte că a inventat informaţia cu animalele de companie mâncate de migranţi.
  • În cadrul unui interviu, partenerul de campanie al lui Trump a spus că este dispus să „creeze poveşti” pentru a atrage atenţia presei asupra unor probleme.
Urmărește
967 afișări
Imaginea articolului Candidatul republican JD Vance recunoaşte că a inventat informaţia cu pisicile mâncate de migranţi

Sursa foto: Mediafax Foto

Candidatul republican la vicepreşedinţia SUA, JD Vance, a spus că este dispus „să creeze poveşti” în campania electorală, apărând astfel strategia privind răspândirea zvonurilor false despre animalele de companie răpite şi mâncate într-un oraş din statul său natal Ohio, potrivit The Guardian.

Explicaţiile lui Vance au apărut în timpul unei apariţii de duminică la CNN State of Union. El a spus că simte nevoia „de a crea poveşti, astfel încât… mass-media să acorde cu adevărat atenţie suferinţei poporului american”.

Întrebat de gazda CNN, Dana Bash, dacă zvonurile false centrate pe Springfield, Ohio, au fost „o poveste pe care aţi creat-o”, Vance a răspuns: „Da!”. Vance a mai spus că el şi candidatul republican la preşedinţie, Donald Trump, au vorbit public despre aceste lucruri pentru a atrage atenţia asupra numărului mare de migranţi haitieni din Springfield.

Zvonurile despre Springfield au provocat tulburări în comunitate. Autoriăţile au înregistrat chiar şi ameninţări cu bombă care au vizat spitalele locale şi birourile guvernamentale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici