Carla Bruni ar putea fi inculpată în scandalul care l-a cuprins pe soţul ei, Nicolas Sarkozy

Cântăreaţa a fost convocată la interogatoriu la o dată neprecizată.

355 afișări
Imaginea articolului Carla Bruni ar putea fi inculpată în scandalul care l-a cuprins pe soţul ei, Nicolas Sarkozy

Carla Bruni ar putea fi inculpată în scandalul care l-a cuprins pe soţul ei, Nicolas Sarkozy

Carla Bruni a fost chemată să dea declaraţii în ancheta derulată în jurul lui Ziad Takieddine, care îl acuzase pe soţul ei, Nicolas Sarkozy, că şi-a finanţat campania prezidenţială din 2007 cu fonduri libiene.

Potrivit unei surse citate de AFP, artista riscă să fie acuzată de infracţiuni legate de falsificarea mărturiilor, uneltire penală în scopul pregătirii unui proces fraudulos şi corupţie a personalului judiciar.

Din interogatoriul pentru care a fost citată la o dată neprecizată, Bruni ar putea să iasă, în cel mai bun caz, ca martor asistat.

Ancheta judiciară deschisă în mai 2021 vizează presupusa tentativă de a înşela justiţia franceză, care l-a pus sub acuzare pe fostul preşedinte, în octombrie.

Carla Bruni a fost deja audiată de două ori de anchetatorii de la Oficiul Central de Luptă împotriva Corupţiei şi Infracţiunilor Financiare şi Fiscale, mai întâi în calitate de martor, în iunie 2023, apoi în calitate de suspect, la începutul lunii mai.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici