- Home
- Externe
- (02.04.2017, 09:36)
- Letitia Provian
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Casa Albă: Michael Flynn, fost consilier pentru securitate naţională al lui Donald Trump, nu şi-a declarat venituri obţinute de la firme din Rusia
Michael Flynn, fost consilier pentru securitate naţională al preşedintelui american Donald Trump, nu a trecut în formularul de declaraţie financiară pe luna februarie plăţile primite de la o reţea de televiziune rusă şi de la o a doua firmă care avea legături cu Rusia, potrivit unor unor documente făcute publice sâmbătă de Casa Albă, citate de site-ul agenţiei Reuters.
Urmărește
1694 afișări
Casa Albă: Michael Flynn, fost consilier pentru securitate naţională al lui Donald Trump, nu şi-a declarat veniturile de la firme din Rusia (Imagine: Hepta)
Într-un formular de declaraţie financiară semnat de Flynn pe 31 martie, fostul oficial de la Casa Albă a trecut angajamente pentru conferinţe către organizaţii ruseşti, printre care postul de televiziune RT TV, fondat de Kremlin dar şi Volga-Dnepr Airlines.
Formularul completat nu indică sumele primite de Flynn, însă respectivele conferinţe sunt trecute la o secţiune intitulată "surse de compensaţie care depăşesc 5.000 de dolari pe an".
Veniturile din discursuri nu au fost trecute de Flynn în formularul de declaraţie financiară semnat electronic de Flynn pe 11 februarie, pe care reprezentanţii de la Casa Albă l-au dat publicităţii sâmbătă.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Pe 22 decembrie Revoluția ajungea la București. Ce evenimente au marcat noaptea din 21 spre 22 decembrie
-
USR i-a transmis lui Klaus Iohannis că mandatul lui s-a încheiat. Elena Lasconi: PSD şi PNL nu au înţeles nimic din votul cetăţenilor
-
Iohannis, optimist că va desemna premierul după votarea preşedinţilor din cele două camere
-
Ucraina a executat primul asalt fără militari, doar cu drone terestre şi aeriene
Neconcordanţele privind omiterea veniturilor din Rusia ar putea agrava problemele juridice ale lui Michael Flynn. Fost general în retragere, acesta a fost forţat să demisioneze la doar 24 de zile de la numirea în funcţie, Flynn fiind anchetat pentru legăturile sale cu oficialii ruşi în cadrul unei investigaţii privind amestecul Rusiei în alegerile prezidenţiale din Statele Unite, din 2016.
Michael Flynn a solicitat Congresului să îi garanteze imunitatea în schimbul depunerii mărturiilor în faţa comisiilor de servicii secrete ale Senatului şi Casei Reprezentanţilor din SUA, a declarat joi, avocatul acestuia, Robert Kelner.
Flynn a fost forţat să demisioneze pe 13 februarie pentru că recunoscuse că a discutat cu ambasadorul rus la Washington, Serghei Kisliak, despre sancţiunile impuse Moscovei şi îl indusese în eroare pe vicepreşedintele Mike Pence cu privire la aceste discuţii, care au avut loc înainte de începerea mandatului prezidenţial al lui Donald Trump.
Trump, republican, a scris într-un mesaj postat pe Twitter că democraţii au început ancheta pentru că erau supăraţi de victoria sa obţinută pe 8 noiembrie în defavoarea candidatului lor, Hillary Clinton.
Comitetele Congresului şi FBI-ul investighează acuzaţiile făcute de agenţiile de intelligence din SUA că Rusia s-ar fi implicat în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale.
Guvernul de la Moscova a negat acuzaţiile inclusiv că ar fi spart adresele de e-mail ale grupurilor Partidului Democrat şi că ar fi făcut publice informaţii pentru a dirija alegerile în favoarea lui Trump, care a solicitat normalizarea relaţiilor dintre SUA şi Moscova.
Citeşte şi: FOTO, VIDEO INCENDIU puternic în centrul Dubaiului, în apropiere de iconicul Burj Khalifa
Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.
Citește pe alephnews.ro: Klaus Iohannis convoacă partidele la consultări pentru formarea Guvernului. Se decid șefii de la Senat și Camera Deputaților
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Suspectul atacului de la Târgul de Crăciun din Magdeburg, Germania a fost arestat preventiv. Patru femei și un băiat au decedat iar peste 200 de persoane au fost rănite
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe