Câştig de 117 milioane de euro la loteria Euromillions

Un bilet de loterie cumpărat în Marea Britanie a fost desemnat câştigătorul sumei de 117 milioane de euro la loteria Euromillions, relatează BBC News Online.

Urmărește
487 afișări
Imaginea articolului Câştig de 117 milioane de euro la loteria Euromillions

Câştig de 117 milioane de euro la loteria Euromillions (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Loteria Naţională din Marea Britanie nu a putut preciza însă dacă premiul va reveni unei singure persoane sau biletul a fost colectiv.

Câştigul este cel de-al doilea înregistrat în Marea Britanie în cursul acestui an, după ce, în iulie, doi britanici au câştigat 161 de milioane de euro la acelaşi joc.

"Este al treilea câştig ca mărime înregistrat în ţara noastră (...); am pus şampania la rece şi abia aşteptăm să-l primim pe câştigător în clubul milionarilor", a declarat un purtător de cuvânt al Loteriei Naţionale britanice.

La loteria Euromillions participă nouă ţări - Marea Britanie, Irlanda, Spania, Portugalia, Franţa, Belgia, Luxemburg, Elveţia şi Austria.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici