Cel puţin trei oameni au fost împuşcaţi mortal într-o şcoală din Bosnia

Cel puţin trei oameni au murit după ce au fost împuşcaţi într-un liceu din Bosnia.

Urmărește
597 afișări
Imaginea articolului Cel puţin trei oameni au fost împuşcaţi mortal într-o şcoală din Bosnia

Sursa foto: Pexels

Cel puţin trei oameni au fost împuşcaţi mortal miercuri, într-un liceu din Bosnia, de către un angajat al şcolii, scrie DW. Victimele sunt decanul şcolii, o secretară şi un profesor.
 
Conform poliţiei trăgătorul ar fi avut o dispută cu conducerea instituţiei, după care ar fi încercat să se sinucidă. El a fost transportat pentru tratament de urgenţă în oraşul Banja Luka din apropiere.
 
Oraşul în care s-a produs evenimentul, Sanski Most, se află la aproximativ 300 de kilometri nord-vest de capitala Sarajevo.
 
Poliţia a fost lansată o anchetă privind incidentul.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici