- Home
- Externe
- (22.06.2023, 22:00)
- Alexandru Stan
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Cercetările viitoare asupra epavei Titanicului sunt zădărnicite după dispariţia submersibilului Titan
Şansele ca cercetările viitoare să fie efectuate la epava Titanicului sunt compromise după ce submersibilul Titan a dispărut în călătoria sa, susţine un expert.
Urmărește
3253 afișări
David Scott-Beddard, CEO-ul companiei de expoziţii Titanic White Star Memories Ltd, a declarat pentru CNN că tragedia a afectat „fără îndoială” oportunităţile de a vizita şi a studia epava în viitor.
„Şansele ca orice cercetare viitoare să fie efectuată asupra epavei Titanicului sunt extrem de mici. Probabil că nu în timpul vieţii mele”, a declarat Scott-Beddard pentru „Early Start” de la CNN.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Pe 22 decembrie Revoluția ajungea la București. Ce evenimente au marcat noaptea din 21 spre 22 decembrie
-
USR i-a transmis lui Klaus Iohannis că mandatul lui s-a încheiat. Elena Lasconi: PSD şi PNL nu au înţeles nimic din votul cetăţenilor
-
Iohannis, optimist că va desemna premierul după votarea preşedinţilor din cele două camere
-
Ucraina a executat primul asalt fără militari, doar cu drone terestre şi aeriene
„Îmi imaginez că va fi, fără îndoială, o anchetă după acest dezastru şi vor fi puse în aplicare reguli şi reglementări mult mai stricte”, a spus el.
Au fost ridicate îngrijorări cu privire la caracteristicile low-tech şi controversate ale submersibilului Titan de la OceanGate.
Un fost subcontractant OceanGate care a lucrat la dezvoltarea submersibilului Titan a spus că unele dintre materialele de construcţie şi alegerile de design au fost considerate „controversate” la momentul în care a fost făcut în 2018.
Au fost efectuate mai multe călătorii de cercetare la situl Titanicului după ce a fost descoperit în 1985, iar multe dintre artefactele sale au fost recuperate şi expuse în mod controversat în întreaga lume de atunci. Dar călătoriile comerciale precum cele oferite de OceanGate sunt un fenomen mult mai recent.
„Titanic este unul dintre acele lucruri de neatins, de neatins pentru cei mai mulţi dintre noi, cu excepţia cazului în care aţi lucrat în cercetare şi aţi avut norocul să vă scufundaţi în epavă în trecut”, a spus Scott-Beddard, explicând atractivitatea durabilă a navei. .
„Stă maiestuos pe fundul mării; (este) incredibil de rar ca o navă care s-a scufundat să stea în poziţie dreaptă”.
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.
Citește pe alephnews.ro: Klaus Iohannis convoacă partidele la consultări pentru formarea Guvernului. Se decid șefii de la Senat și Camera Deputaților
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Citește și: Guvernatorul putinist al regiunii Herson propune atacarea României şi Moldovei după ce ucrainenii au distrus un pod dintre Herson şi Crimeea
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Suspectul atacului de la Târgul de Crăciun din Magdeburg, Germania a fost arestat preventiv. Patru femei și un băiat au decedat iar peste 200 de persoane au fost rănite
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe
ŞTIRILE ZILEI
-
astăzi, 16:26
Ciolacu: În acest moment avem o coaliţie majoritară în Parlamentul României
-
astăzi, 16:20