Cheltuielile prinţului Charles au crescut în 2010 de aproape cinci ori faţă de anul trecut

Veniturile prinţului Charles au fost de 19,7 milioane de lire sterline (21,9 milioane de euro) în 2010, în creştere cu 4,9 la sută faţă de anul precedent, cheltuielile prinţului crescând de aproape cinci ori, informează Daily Mail.

Urmărește
284 afișări
Imaginea articolului Cheltuielile prinţului Charles au crescut în 2010 de aproape cinci ori faţă de anul trecut

Cheltuielile prinţului Charles au crescut în 2010 de aproape cinci ori faţă de anul trecut (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit statisticilor oficiale, prinţul a obţinut venituri din activităţi imobiliare şi din alte afaceri cedate de statul britanic, scrie Daily Mail.

Cheltuielile personale ale prinţului Charles au crescut cu 50 la sută, ajungând la 2,5 milioane de lire (2,78 milioane de euro). Prinţul Charles şi soţia sa Camilla au călătorit peste 55.000 de kilometri în 2010.

Cu toate acestea, prinţul a achitat şi impozite de 4,4 milioane de lire (4,89 milioane de euro) şi a strâns fonduri de 123 de milioane de lire (136 de milioane de euro) pentru organizaţii de caritate, făcând donaţii personale de peste 800.000 de lire (890.000 de euro).

În ultimele 12 luni, prinţul şi Camilla au efectuat vizite în India, Portugalia, Spania şi Maroc la solicitarea Ministerului britanic de Externe.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici