Cine a câştigat dezbaterea? Echipele lui Trump şi Harris pretind ambele că reprezentatul lor a câştigat dezbaterea

La câteva minute de la încheierea dezbaterii, ambele campanii au publicat declaraţii în care susţineau că candidatul lor a fost în mod evident victorios. Pieţele de pariuri o declară pe Harris câştigătoarea dezbaterii.

Urmărește
1135 afișări
Imaginea articolului Cine a câştigat dezbaterea? Echipele lui Trump şi Harris pretind ambele că reprezentatul lor a câştigat dezbaterea

Echipele lui Trump şi Harris pretind ambele că reprezentatul lor a câştigat dezbaterea

„Donald Trump a fost total incoerent”, a declarat purtătoarea de cuvânt a campaniei lui Harris, Jen O'Malley Dillon. „Era furios şi agitat”.
 
Ea a spus că Trump nu a arătat niciun regret pentru violenţele de pe Capitoliu din 6 ianuarie 2021, a spus „nenumărate minciuni” şi „nu a oferit niciun plan pentru nevoile de zi cu zi ale americanilor”.
 
Echipa de campanie a lui Trump a declarat că candidatul lor „a avut o prestaţie magistrală la dezbatere”.
 
Reprezentanţii echipei de campanie, Chris LaCivita şi Susie Wiles, au declarat că Trump a prezentat „o viziune îndrăzneaţă a Americii” şi modul în care el „va continua să construiască pe baza succeselor primului său mandat”.
 
Harris, au spus ei, „a fost o amintire întunecată a politicilor opresive, ale lui Joe Biden, pe care ea doreşte să le continue”.

Pieţele de pariuri o declară pe Harris câştigătoarea dezbaterii

Vicepreşedintele Kamala Harris l-a învins pe Donald Trump la dezbatere, potrivit traderilor care prezic câştigătorul alegerilor prezidenţiale pe PredictIt. De la prima pauză publicitară, aproximativ la jumătatea dezbaterii - după întrebările privind avortul, imigraţia şi 6 ianuarie - Harris a oscilat în jurul valorii de şapte cenţi peste Trump.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici