Cine este Douglas Emhoff, soţul Kamalei Harris. Cel care ar putea fi primul domn din istoria SUA are doi copii dintr-o altă căsătorie

Nu numai Kamala Harris ar fi cea care va face istorie, ci şi soţul ei, Douglas Emhoff, în cazul cuceririi Casei Albe.

Urmărește
11499 afișări
Imaginea articolului Cine este Douglas Emhoff, soţul Kamalei Harris. Cel care ar putea fi primul domn din istoria SUA are doi copii dintr-o altă căsătorie

Avocat la Hollywood până când a trebuit să-şi urmeze soţia la Washington, Emhoff s-a mutat în ianuarie 2021 în capitala SUA.

Între 2020 şi 2021, în timp ce America se confrunta încă cu pandemia de Covid, a vizitat 31 de state într-un an, ascultând vocile alegătorilor şi luptând împotriva dezinformării despre vaccinuri.

„Făcând studii ca avocat, am învăţat importanţa de a asculta, de a încerca să înţeleg oamenii şi problemele”, a comentat Emhoff, în vârstă de 60 de ani (Kamala are 59).

În octombrie 2013, Douglas, originar din Brooklyn, a cunoscut-o pe Kamala la o întâlnire organizată de un prieten.

După un an, în martie 2014, Emhoff (care are doi copii, Cole şi Ella, din prima căsătorie) i-a cerut Kamalei să se căsătorească cu el, oferindu-i un inel de logodnă din platină şi cu diamante.

În august, nunta a avut loc în Santa Barbara.

Kamala a spart un pahar, conform tradiţiei credinţei evreieşti a lui Doug, în timp ce el i-a pus o ghirlandă de flori la gât, omagiu pentru originile indiene ale soţiei, din partea mamei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici