CNN: Pelosi i-a spus în privat lui Biden că sondajele arată că nu poate câştiga şi că va pierde Camera; Biden a răspuns cu o atitudine defensivă

Fostul preşedinte al Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, i-a spus în privat preşedintelui Joe Biden, într-o conversaţie recentă, că sondajele arată că preşedintele nu îl poate învinge pe Donald Trump şi că Biden ar putea distruge şansele democraţilor de a câştiga Camera Reprezentanţilor în noiembrie, dacă continuă să candideze pentru un al doilea mandat, potrivit a patru surse informate cu privire la convorbire.

Urmărește
1198 afișări
Imaginea articolului CNN: Pelosi i-a spus în privat lui Biden că sondajele arată că nu poate câştiga şi că va pierde Camera; Biden a răspuns cu o atitudine defensivă

CNN: Pelosi i-a spus în privat lui Biden că sondajele arată că nu poate câştiga şi că va pierde Camera; Biden a răspuns cu o atitudine defensivă

Preşedintele a răspuns prin respingere, spunându-i lui Pelosi că a văzut sondaje care indică faptul că poate câştiga, a declarat o sursă pentru CNN. O altă sursă l-a descris pe Biden ca fiind defensiv cu privire la sondaje. La un moment dat, Pelosi i-a cerut lui Mike Donilon, consilierul de lungă durată al lui Biden, să intre pe fir pentru a discuta datele.
 
Această convorbire telefonică ar marca a doua conversaţie cunoscută între deputatul din California şi Biden de la dezbaterea dezastruoasă a preşedintelui din 27 iunie. Deşi data exactă a conversaţiei nu a fost clară, o sursă a descris-o ca fiind în cursul săptămânii trecute. Pelosi şi Biden au vorbit şi la începutul lunii iulie.
 
Niciuna dintre surse nu a indicat dacă Pelosi i-a spus lui Biden în această conversaţie că ea crede că preşedintele ar trebui să se retragă din cursa pentru 2024.
 
Pelosi şi-a petrecut săptămânile de după dezbatere ascultând preocupările colegilor săi. Pelosi a făcut valuri când a spus într-un interviu săptămâna trecută: „Depinde de preşedinte să decidă dacă va candida. Îl încurajăm cu toţii să ia această decizie, deoarece timpul se scurge”.
 
Solicitat să comenteze, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Andrew Bates, nu a răspuns la relatările CNN cu privire la recenta convorbire Pelosi-Biden. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici