CNN: Statele Unite au primit informaţii despre un complot iranian de asasinare a lui Donald Trump

Statele Unite au primit informaţii în ultimele săptămâni cu privire la un complot iranian pentru a încerca să-l asasineze pe fostul preşedinte Donald Trump, a raportat marţi CNN, citând persoane informate cu privire la acest subiect.

Urmărește
32365 afișări
Imaginea articolului CNN: Statele Unite au primit informaţii despre un complot iranian de asasinare a lui Donald Trump

CNN a raportat că nu există niciun indiciu că Thomas Crooks, suspectul în vârstă de 20 de ani în cazul tentativei de asasinare a lui Trump, ar avea legătură cu complotul.

Serviciile secrete americane şi echipa de campanie a lui Trump au fost informate cu privire la complot înainte de mitingul de sâmbătă, a postat un reporter CNN pe X, citând un oficial american din domeniul securităţii naţionale.

Purtătorul de cuvânt al Secret Service, Anthony Guglielmi, a declarat că agenţia a "adăugat recent resurse şi capacităţi de protecţie la echipa de securitate a fostului preşedinte".

Administraţia de la Teheran a ameninţat în repetate rânduri să se răzbune pentru uciderea de către armata americană a lui Qasem Soleimani, comandantul Corpului Gărzilor Revoluţiei Islamice, în ianuarie 2020. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici