Cod roşu de caniculă în Ungaria

Autorităţile ungare au instituit miercuri nivelul maxim de alertă, şi anume cod roşu, din cauza caniculei, în aproape toate regiunile ţării, a declarat un oficial din cadrul Serviciului naţional de Meteorologie.

Urmărește
45 afișări
Imaginea articolului Cod roşu de caniculă în Ungaria

Cod roşu de caniculă în Ungaria (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Alerta a fost instituită pentru ziua de miercuri în aproape toate regiunile, cu excepţia vestului, a precizat Tamas Csonka.

Instituirea acestui nivel de alertă s-a impus având în vedere că temperaturile medii diurne vor depăşi 27 de grade Celsius zilnic, până sâmbătă, a precizat Csonka.

Serviciul a anunţat că duminică se va instala un front de aer rece, dar pentru o perioadă scurtă de timp, în care se vor înregistra furtuni, iar valoarea temperaturilor va scădea cu câteva grade, potrivit sursei citate.

Însă, căldura va reveni săptămâna viitoare, când temeperaturile medii vor urca în jurul valorii de 30 de grade Celsius.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici