Coliziune între două trenuri de pasageri în Elveţia

O coliziune între două trenuri de pasageri a provocat rănirea mai multor persoane, joi, în apropiere de gara Olten, în nordul Elveţiei, a anunţat poliţia cantonală.

Urmărește
364 afișări

Cele două trenuri au intrat în coliziune laterală în apropiere de gara Olten, un oraş situat la 45 de kilometri sud-est de Basel, şi mai multe vagoane au deraiat sub impactul şocului, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al poliţiei cantonale.

"Mai multe persoane au fost rănite", a adăugat el, fără a preciza numărul exact. Purtătorul de cuvânt a subliniat totuşi că în cele două trenuri se aflau aproximativ 30 de pasageri.

Un elicopter şi mai multe ambulanţe au fost trimise la faţa locului.

Un purtător de cuvânt al companiei de căi ferate elveţiene (CFF) a precizat că traficul est-vest prin acest important nod de comunicaţii feroviare s-a reluat, dar traficul spre Basel este în continuare întrerupt.

"Pagubele sunt relativ importante", a declarat el.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici