Condoleezza Rice nu este "în nici un caz" interesată de postul de vicepreşedinte al SUA

Fostul secretar de stat american Condoleezza Rice a declarat, într-o emisiune televizată, că nu va candida "în niciun caz" la postul de vicepreşedinte al Statelor Unite alături de republicanul Mitt Romney.

Urmărește
138 afișări
Imaginea articolului Condoleezza Rice nu este "în nici un caz" interesată de postul de vicepreşedinte al SUA

Condoleezza Rice (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Într-un interviu în cadrul emisiunii "CBS This Morning", fostul secretar de stat a declarat: "Nu voi face acest lucru în niciun caz", după ce a fost întrebată dacă va accepta să fie partenera candidatului republican la alegerile prezidenţiale din noiembrie, relatează postul CBS News, în pagina electronică.

"Charlie, nu am candidat pentru postul de preşedinte al consiliului studenţilor. Nu mă văd între cei aleşi. Iubesc politica. Nu sunt dependentă de politică", i-a mărturisit aceasta gazdei emisiunii, Charlie Rose, adăugând că în opinia ei, Romney are o "raţiune terifiantă".

La insistenţele moderatorului dacă va refuza în cazul în care va fi întrebată, Rice a răspuns "spun că nu există nicio şansă să fac acest lucru, pentru că nu mă reprezintă. Îmi cunosc capacităţile, iar guvernatorul Romney trebuie să îşi găsească pe cineva care vrea să candideze alături de el (...) Există foarte multe persoane care s-ar descurca foarte, foarte bine, iar eu voi sprijini candidatura".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici