Conflict violent al unor pasageri într-un avion: Aeronava a trebuit să se întoarcă din drum după şase ore de zbor

Un avion al companiei Swiss care asigura legătura între Zurich şi Beijing s-a întors din drum, duminică, după şase ore de zbor, din cauza unei dispute violente între doi pasageri asiatici, a anunţat luni compania.

Urmărește
1204 afișări
Imaginea articolului Conflict violent al unor pasageri într-un avion: Aeronava a trebuit să se întoarcă din drum după şase ore de zbor

Conflict violent al unor pasageri într-un avion: Aeronava a trebuit să se întoarcă din drum după şase ore de zbor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cei doi pasageri au fost predaţi poliţiei cantonale din Zurich, după aterizarea avionului Airbus A340 duminică seara", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al companiei Swiss.

Potrivit site-ului de Internet al cotidianul elveţian de limbă germană Blick, cei doi pasageri sunt cetăţeni chinezi în vârstă de 27 şi, respectiv, 57 de ani, care vor fi interogaţi luni de poliţie.

Când căpitanul a decis să se întoarcă, avionul se afla la est de Moscova. Căpitanul a preferat să se întoacă la Zurich, mai degrabă decât să aterizeze de urgenţă la Moscova, pentru a evita dificultăţile adminsitrative.

Avionul transporta 200 de pasageri care şi-au petrecut noaptea de duminică spre luni într-un hotel din Zurich. Cheltuielile au fost suportate de compania Swiss, călătorii reluându-şi călătoria spre Beijing cu alte zboruri care au decolat luni, deoarece cursa de luni a companiei Swiss Zurich-Beijing era deja completă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici