Coreea de Nord dă publicităţii fotografii înfăţişându-l pe Kim Jong-Il

Coreea de Nord a dat publicităţii luni 16 fotografii cu liderul de la Phenian, Kim Jong-Il, aparent cu scopul de a combate speculaţiile privind deteriorarea stării de sănătate a acestuia.

Urmărește
15 afișări
Imaginea articolului Coreea de Nord dă publicităţii fotografii înfăţişându-l pe Kim Jong-Il

Coreea de Nord dă publicităţii fotografii înfăţişându-l pe Kim Jong-Il (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit postului public de televiziune, aceste fotografii au fost făcute la o dată care nu a fost precizată, cu ocazia unei inspecţii la o unitate a forţelor aeriene. Liderul nord-coreean, în vârstă de 66 de ani, poartă un palton de iarnă.

Conform informaţiilor care au fost vehiculate în străinătate, Kim ar fi suferit un atac cerebral la jumătatea lunii august. Oficiali sud-coreeni au declarat că de atunci starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit.

La jumătatea lui noiembrie, postul japonez Tokyo Broadcasting System (TBS) anunţase pe site-ul său Internet că liderul nord-coreean a suferit un al doilea atac cerebral, în octombrie.

Agenţia de presă oficială nord-coreeană, KCNA, anunţase că liderul Kim Jong-Il a efectuat o vizită la o unitate a forţelor aeriene.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici