Criza din Israel. Instanţa a decis că greva generală trebuie să se încheie luni

  • Tribunalul Muncii din Israel a decis că greva generală trebuie să se încheie luni.
  • Judecătorul a stabilit şi o oră pentru finalizarea protestului.
  • Sindicaliştii încearcă să forţeze Guvernul să prioritizeze eliberarea ostaticilor din Gaza şi să ia măsuri pentru încetarea violenţelor.
Urmărește
820 afișări
Imaginea articolului Criza din Israel. Instanţa a decis că greva generală trebuie să se încheie luni

Tribunalul de muncă din Israel a decis că greva generală trebuie să se încheie la ora locală 14.30, potrivit Sky News.

Anterior, sindicatul Histadrut a anunţat că protestul se va încheia la ora locală 18.00. De asemenea, existau zvonuri potrivit cărora protestul ar putea fi reluat marţi.

Proteste masive au izbucnit în mai multe oraşe din Israel după descoperirea celor şase cadavre ale unor ostatici israelieni din Gaza.

Histadrut, sindicatul principal al ţării, a convocat o grevă generală în semn de protest, cerând guvernului să prioritizeze eliberarea ostaticilor rămaşi şi să ia măsuri pentru încetarea violenţelor.

Protestele şi greva au întrerupt activitatea economică, inclusiv în sectorul transporturilor, şi au accentuat presiunea asupra guvernului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici