- Home
- Externe
- BUCUREŞTI, (01.09.2022, 17:25)
- Petru Mazilu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Crucea Roşie nu-i poate vizita pe prizonierii de război ucraineni din oraşul Olenivka
Crucea Roşie nu are acces la prizonierii de război ucraineni, deşi a făcut mai multe demersuri în acest sens, potrivit Sky News.
Urmărește
270 afișări
Oficialii nu au reuşit să asigure accesul la prizonierii de război ucraineni deţinuţi în oraşul Olenivka, controlat de Rusia, a declarat şeful Comitetului Internaţional al Crucii Roşii.
În ultima perioadă, au avut loc negocieri intense cu autorităţile ruse, dar Crucea Roşie nu a primit garanţii de securitate pentru a efectua o vizită.
În iulie, zeci de prizonieri au fost ucişi în urma unui atac cu rachete sau a unei explozii. Ucraina şi Rusia s-au acuzat reciproc cu privire la acest atac.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Pe 22 decembrie Revoluția ajungea la București. Ce evenimente au marcat noaptea din 21 spre 22 decembrie
-
Ucraina a executat primul asalt fără militari, doar cu drone terestre şi aeriene
-
22 decembrie 1989 - ziua fugii cu elicopterul a soţilor Ceauşescu
-
Qatarul ameninţă UE că va taia gazul. Ministrul energiei din Qatar: "Nu blufez"
Crucea Roşie a anunţat că sunt aproximativ 1.800 de persoane preluate din oţelăria Azovstal din Mariupol, pe care nu le-a putut vizita.
Directorul general Robert Mardini a declarat că reprezentanţii organizaţiei au vizitat sute de prizonieri de război de ambele părţi, dar că există alte mii de persoane pe care nu au putut încă să le vadă.
„Negociem în fiecare zi pentru a avea acces deplin la toţi prizonierii de război. Este în mod clar o obligaţie absolută a părţilor de a permite accesul CICR la toţi prizonierii de război", a precizat Mardini.
Citește pe alephnews.ro: Klaus Iohannis convoacă partidele la consultări pentru formarea Guvernului. Se decid șefii de la Senat și Camera Deputaților
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Suspectul atacului de la Târgul de Crăciun din Magdeburg, Germania a fost arestat preventiv. Patru femei și un băiat au decedat iar peste 200 de persoane au fost rănite
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe