Cum ar putea să ia sfârşit războiul Rusiei în Ucraina. Volodimir Zelenski numeşte trei factori

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a afirmat că răbdarea, sprijinul pentru Ucraina şi presiunea diplomatică asupra Rusiei sunt cei trei factori pentru ca invazia rusă în Ucraina să ia sfârşit.

Urmărește
8564 afișări
Imaginea articolului Cum ar putea să ia sfârşit războiul Rusiei în Ucraina. Volodimir Zelenski numeşte trei factori

Cum ar putea să ia sfârşit războiul Rusiei în Ucraina. Volodimir Zelenski numeşte trei factori

În cadrul unui interviu acordat radiodifuzorului japonez NHK, Zelenski a menţionat trei factori pentru ca războiul Rusiei în Ucraina să înceteze, notează agenţia de presă ucraineană Ukrinform.

„Răbdarea, sprijinul şi presiunea diplomatică sunt cei trei factori pentru un sfârşit just al războiului. Dacă SUA şi naţiunile europene îşi menţin unitatea, aceasta va fi o presiune suplimentară şi va arăta Moscovei că nu există nicio şansă”, a spus el în cadrul interviului pentru radiodifuzorul japonez.

Zelenski a subliniat faptul că nu poate răspunde apelurilor pentru o încetare a focului atâta timp cât Rusia continuă să ocupe porţiuni din teritoriul ucrainean.

El a menţionat că administraţia de la Kiev va demara, printre altele, discuţii detaliate cu ţările relevante privind integritatea sa teritorială. Totodată, liderul ucrainean a afirmat că va crea un plan de acţiune pentru pace până la sfârşitul lunii noiembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici