Cutremur de 5,4 pe scara Richter în Portugalia

  • Un cutremur cu o magnitudine estimată la 5,4 pe scara Richter s-a produs luni, în Portugalia.
  • Şocurile au fost mai intense în zonele Sines, Lisabona şi Setúbal.
Urmărește
472 afișări
Imaginea articolului Cutremur de 5,4 pe scara Richter în Portugalia

Cutremur de 5,4 pe scara Richter în Portugalia

De asemenea, pe reţelele de socializare au apărut informaţii potrivit cărora seismul a fost resimţit până la Porto şi chiar în Spania şi Maroc.

Cutremurul a avut epicentrul la 58 de kilometri vest de Sines, în marea liberă, şi la o adâncime de 21 de kilometri, conform Mehr News Agency.

Într-o declaraţie emisă luni dimineaţă, guvernul portughez a dat asigurări că nimeni nu a fpst rănit şi că nu au fost înregistrate pagube materiale şi a făcut apel la populaţie să îşi păstreze calmul şi să urmeze recomandările Autorităţii Naţionale pentru Situaţii de Urgenţă şi Protecţie Civilă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici