Donald Trump a acceptat oferta ABC News de a dezbate cu vicepreşedinta Kamala Harris

Fostul preşedinte american Donald Trump spune că a fost de acord cu oferta ABC News de a dezbate cu vicepreşedinta Kamala Harris pe 10 septembrie.

Urmărește
751 afișări
Imaginea articolului Donald Trump a acceptat oferta ABC News de a dezbate cu vicepreşedinta Kamala Harris

Donald Trump a acceptat oferta ABC News de a dezbate cu vicepreşedinta Kamala Harris

Candidatul republican la alegerile prezidenţiale din SUA din luna noiembrie, Donald Trump, a anunţat, în timpul unei conferinţe de presă la clubul său Mar-a-Lago, că a acceptat o dezbatere cu rivala sa, Kamala Harris, scrie ABC News.

Donald Trump a declarat că are acorduri de la reţelele de televiziune pentru trei dezbateri împotriva Kamalei Harris, prezumtiva candidată democrată - pe Fox pe 4 septembrie, pe ABC pe 10 septembrie şi pe NBC pe 25 septembrie, notează The Guardian

Trump a spus că detaliile privind audienţa şi locaţiile trebuie să fie convenite - la fel ca şi campania lui Harris.

„Sper că ea este de acord", a spus el.

Trump a declarat anterior că a fost dispus să se confrunte cu preşedintele Joe Biden şi a fost de acord cu prima invitaţie lansată de ABC în luna mai.

Săptămâna trecută, în cadrul unui interviu acordat postului Fox News, Donald Trump a ezitat în privinţa unei dezbateri cu Harris, spunând că poate „să argumenteze pentru a nu o face”.

La momentul respectiv, Kamala Harris a reacţionat şi l-a acuzat pe Trump că „se teme" şi încearcă să se retragă din dezbatere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici