Donald Trump a promis că americanii vor ajunge pe Marte dacă va fi reales preşedinte

  • Donald Trump a promis că americanii vor ajunge pe Marte dacă va fi reales preşedinte la alegerile din noiembrie.
  • Anterior, Elon Musk, unul dintre marii susţinători ai lui Trump, a spus că vrea să colonizeze planeta Marte.
Urmărește
99 afișări
Imaginea articolului Donald Trump a promis că americanii vor ajunge pe Marte dacă va fi reales preşedinte

Donald Trump a promis că americanii vor ajunge pe Marte dacă va fi ales preşedinte la alegerile din luna noiembrie. Promisiunea a fost făcută sâmbătă, în timpul unui miting electoral din Carolina de Nord.

„Vrem să ajungem pe Marte până la sfârşitul mandatului meu. Vrem să facem asta şi vrem să avem şi o mare protecţie militară în spaţiu”, a aspus Trump, potrivit Sky News.

Candidatul republican a mai spus că va vorbi despre acest subiect cu proprietarul SpaceX.

Elon Musk, care este un mare susţinător al lui Trump. a declarat de mai multe ori că vrea să colonizeze planeta Marte şi că intenţionează să lanseze primele misiuni în doi ani.

Dacă totul merge conform planului, el îşi propune să trimită pe Marte un zbor cu echipaj uman în patru ani. În plus, Musk a spus recent că „nu vom ajunge niciodată pe Marte dacă la alegeri Kamala va câştiga”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici