Donald Trump dezvăluie detalii despre recenta tentativă de asasinat. Ce afirmaţie a făcut despre suspect

  • Donald Trump a vorbit public pentru prima dată despre recenta tentativă de asasinat care a avut loc pe un teren de golf din Florida.
  • Fostul preşedinte a oferit detalii despre incident într-un eveniment social media găzduit de platforma X.
Urmărește
1055 afișări
Imaginea articolului Donald Trump dezvăluie detalii despre recenta tentativă de asasinat. Ce afirmaţie a făcut despre suspect

Donald Trump dezvăluie detalii despre recenta tentativă de asasinat. Ce afirmaţie a făcut despre suspect

Trump a spus că juca golf într-o duminică liniştită când, brusc, s-au auzit „patru sau cinci" focuri de armă, notează Sky News.

„Serviciile secrete au ştiut imediat că sunt gloanţe şi m-au prins... toată lumea s-a urcat în cărucioarele de golf şi am mers mai departe", a relatat el.

Lăudând reacţia promptă a Serviciului Secret, Trump a menţionat: „Au făcut o treabă excelentă”.

Trump a caracterizat suspectul drept o „persoană foarte periculoasă", exprimându-şi speranţa că acesta va petrece „mult timp" în închisoare.

El a comparat acest incident cu tentativa anterioară de asasinat din iulie, considerând că rezultatul, de această dată, a fost „mult mai bun" deoarece niciun trecător nu a fost rănit.

Fostul preşedinte a menţionat şi o convorbire telefonică cu preşedintele Biden, descriind-o drept „cordială". „A fost foarte drăguţ, a sunat să se asigure că sunt bine," a spus Trump.

Ryan Wesley Routh, în vârstă de 58 de ani, este acuzat de posesie de arme de foc după ce un agent Secret Service a observat o puşcă printre tufişuri şi a deschis focul asupra suspectului. Până în prezent, autorităţile nu au motive să creadă că Routh a acţionat împreună cu altcineva.

Mai devreme, directorul interimar al Secret Service, Ronald Rowe Jr, a explicat că partida de golf a lui Trump a fost o „mişcare neoficială” şi că „nu ar fi trebuit să meargă acolo”, astfel încât agenţii nu au avut timp să caute pe întregul teren de golf.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici