Donald Trump iese din nou la atac la adresa Kamalei Harris: „Cred că am dreptul la atacuri personale”

Donald Trump a declarat că este „îndreptăţit” să lanseze atacuri personale la adresa vicepreşedintei Kamala Harris, după ce a fost îndemnat să îşi „reseteze” campania.

Urmărește
1363 afișări
Imaginea articolului Donald Trump iese din nou la atac la adresa Kamalei Harris: „Cred că am dreptul la atacuri personale”

Donald Trump iese din nou la atac la adresa Kamalei Harris: „Cred că am dreptul la atacuri personale”

Fostul preşedinte american şi actualul candidat republican la alegerile pentru Casa Albă, Donald Trump, a lansat o serie de atacuri dure la adresa contracandidatei sale Kamala Harris, în timpul unei conferinţe de presă în New Jersey.

Trump s-a dezlănţuit împotriva propunerilor vicepreşedintei Kamala Harris privind controlul preţurilor, pe care le-a calificat drept un „plan Maduro”, a numit Legea privind reducerea inflaţiei o „escrocherie” şi a enumerat date privind inflaţia pentru orice, relatează POLITICO.

„Cred că am dreptul la atacuri personale. Nu am prea mult respect pentru ea”, a spus Trump în timpul conferinţei de presă. El a adăugat, fără a furniza dovezi sau explicaţii, că era „foarte supărat pe ea pentru că a folosit sistemul de justiţie împotriva mea”, potrivit The Telegraph.

„Ei vor ca eu să fiu drăguţ. Dar ei nu sunt drăguţi cu mine. Ei vor să mă bage în închisoare”, a spus Trump, relevă sursa citată.

Sondajele recente arată că Trump pierde teren în faţa Kamalei Harris în trei state cheie – Michigan, Wisconsin şi Pennsylvania.

Prima dezbatere electorală dintre Donald Trump şi Kamala Harris este programată în data de 10 septembrie, la ABC News.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici