Donald Trump iese la atac împotriva Fox News: „Şi-a pierdut complet calea”. Motivul criticilor aduse reţelei

Donald Trump a criticat luni Fox News într-o serie de postări pe reţelele de socializare, spunând că reţeaua „a devenit slabă şi moale cu democraţii”.

Urmărește
283 afișări
Imaginea articolului Donald Trump iese la atac împotriva Fox News: „Şi-a pierdut complet calea”. Motivul criticilor aduse reţelei

Donald Trump iese la atac împotriva Fox News: „Şi-a pierdut complet calea”. Motivul criticilor aduse reţelei

Fostul preşedinte american şi actualul candidat republican la alegerile prezidenţiale din SUA susţine că Fox News „şi-a pierdut complet direcţia”, după ce reţeaua a anunţat că îi va lua un interviu vicepreşedintei Kamala Harris, scrie POLITICO.

În cadrul mai multor postări pe reţelele de socializare, Trump a afirmat că prezentatorul Fox News Bret Baier, care o va intervieva miercuri pe Harris, este prea moale cu stânga. Într-o postare separată, Trump a afirmat că purtătorul de cuvânt al lui Harris, Ian Sams, „deţine practic [Fox]”, notează sursa citată.

Într-o altă postare, Donald Trump a scris că Fox „şi-a pierdut complet calea” şi i-a atacat pe prezentatorii Cavuto, Eric Shawn şi Arthel Neville, dar şi pe democraţii care merg la reţeaua TV.

Nu sunt primele critici la adresa unei reţele TV

Donald Trump nu se află la primele atacuri la adresa unei reţele TV. După dezbaterea electorală dintre el şi democrata Kamala Harris din luna septembrie la ABC News, el a acuzat postul că moderarea dezbaterii a fost „trucată”. Trump a mai spus, la momentul respectiv, că ABC News a pierdut „multă credibilitate” şi a sugerat autorităţilor competente să retragă televiziunii „licenţa pentru ceea ce au făcut”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici