Donald Trump îl ameninţă pe Mark Zuckerberg cu „închisoare pe viaţă” dacă va încerca să influenţeze alegerile prezidenţiale

Donald Trump a ameninţat că îl va trimite pe Mark Zuckerberg în închisoare dacă fondatorul Facebook va încerca să influenţeze alegerile prezidenţiale din 2024, conform unei declaraţii din noua sa carte, Save America.

Urmărește
533 afișări
Imaginea articolului Donald Trump îl ameninţă pe Mark Zuckerberg cu „închisoare pe viaţă” dacă va încerca să influenţeze alegerile prezidenţiale

Sursa foto: Hepta / Mediafax Foto

Donald Trump l-a ameninţat cu „închisoarea pe viaţă” pe fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, dacă acesta va încerca să influenţeze alegerile prezidenţiale din 2024, informează Sky News.

Într-o nouă carte, intitulată Save America, care conţine fotografii şi anecdote din campaniile sale prezidenţiale şi mandatul de preşedinte, Trump afirmă că Zuckerberg şi-ar putea folosi influenţa într-un mod nedrept.

Trump face referire la o întâlnire anterioară cu Zuckerberg la Casa Albă, adăugând că, în ciuda aparentei bunăvoinţe, Zuckerberg ar fi fost implicat într-un „plan ruşinos” împotriva sa.

Acest „plan” este legat, susţine Trump, de donaţiile de peste 400 de milioane de dolari făcute de Zuckerberg şi soţia sa, Priscilla Chan, către birourile electorale în 2020, în special în districtele care îi avantajează pe democraţi.

De altfel, donaţiile au fost contestate de politicienii republicani, care le-au considerat un mod de a influenţa votul prin poştă în timpul pandemiei de coronavirus.

Trump şi susţinătorii săi au acuzat în mod repetat că aceste donaţii au contribuit la pierderea sa în alegerile din 2020.

În cartea sa, Trump afirmă: „Îl monitorizăm îndeaproape, iar dacă face ceva ilegal, va petrece restul vieţii sale în închisoare, alături de alţii care înşală la alegerile prezidenţiale din 2024”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici