Donald Trump, numit „laş”. S-a întâmplat în Pennsylvania

Vicepreşedintele american Kamala Harris l-a criticat indirect duminică pe fostul preşedinte Donald Trump, sugerând că adversarul său în alegerile din 5 noiembrie este un „laş” a cărui politică se concentrează pe discreditarea rivalilor, scrie Reuters.

Urmărește
1159 afișări
Imaginea articolului Donald Trump, numit „laş”. S-a întâmplat în Pennsylvania

Donald Trump, numit „laş”. S-a întâmplat în Pennsylvania

Comentariile au fost făcute în cadrul unei apariţii de campanie în statul Pennsylvania, care este o zonă critică de luptă, împreună cu vicepreşedintele său, guvernatorul statului Minnesota, Tim Walz, înainte ca Harris să se îndrepte spre Convenţia Naţională Democrată din Chicago, care începe luni.

„În ultimii ani a avut loc un fel de perversiune, cred eu, care a sugerat că măsura puterii unui lider se bazează pe cei pe care îi învingi. Când ceea ce ştim este că adevărata şi adevărata măsură a puterii unui lider se bazează pe cei pe care îi ridici”, a declarat Harris în faţa unei mulţimi de susţinători. „Oricine îi bate pe alţi oameni este un laş”.

Ea nu l-a numit direct pe Trump, care, într-o apariţie de campanie sâmbătă în estul Pennsylvaniei, s-a referit la Harris spunând că este „radicală” şi „nebună”.

Sondajele de opinie au arătat că Harris aduce energie proaspătă în campanie şi reduce diferenţa faţă de fostul preşedinte Trump atât la nivel naţional, cât şi în multe dintre cele opt state extrem de competitive, inclusiv Pennsylvania, care vor juca un rol decisiv în alegerea succesorului preşedintelui democrat Joe Biden.

Harris, care este de culoare şi are origini asiatice, va fi prima femeie preşedinte dacă va câştiga în noiembrie.

Ea a declarat că aproape a terminat de scris discursul pe care îl va rosti joi, când va accepta nominalizarea democrată la preşedinţie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
harris,
trump,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici