Donald Trump s-a simţit „ofensat” că Vladimir Putin şi-a exprimat „susţinerea” pentru Kamala Harris la preşedinţia SUA

Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat că a fost „foarte ofensat” că preşedintele rus Vladimir Putin şi-a exprimat „susţinerea” ironică pentru Kamala Harris la alegerile prezidenţiale din SUA.

Urmărește
2517 afișări
Imaginea articolului Donald Trump s-a simţit „ofensat” că Vladimir Putin şi-a exprimat „susţinerea” pentru Kamala Harris la preşedinţia SUA

Donald Trump s-a simţit „ofensat” că Vladimir Putin şi-a exprimat „susţinerea” pentru Kamala Harris la preşedinţia SUA

În cadrul unui miting electoral organizat în Wisconsin, republicanul Donald Trump s-a declarat „foarte ofensat” de faptul că Vladimir Putin şi-a exprimat, în mod ironic, susţinerea pentru Kamala Harris la preşedinţia SUA, scrie Kyiv Independent.

Vladimir Putin a declarat joia trecută, pe 5 septembrie, într-o notă ironică, faptul că preşedintele american Joe Biden era „favoritul” său pentru viitoarea candidatură la prezidenţiale. Cu toate acestea, întrucât Biden s-a retras din cursă, Putin ar „susţine-o” pe democrata Harris.

Donald Trump l-a lăudat pe liderul de la Kremlin în mai multe rânduri, în timp ce preşedintele rus a afirmat în septembrie anul trecut că republicanul ar fi capabil să rezolve războiul din Ucraina „în câteva zile”. Fostul preşedinte american a afirmat că va pune capăt războiului în 24 de ore, însă fără a oferi detalii suplimentare despre modul de implementare a acestei intenţii. În replică, ambasadorul Rusiei la ONU a contracarat afirmaţiile lui Trump şi a declarat că situaţia ucraineană „nu poate fi rezolvată într-o singură zi”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici