El Pais publică fotografii de la petrecerile lui Berlusconi în Sardinia

Cotidianul spaniol El Pais a publicat în ediţia sa de vineri şi pe site-ul său de Internet fotografii "exclusive", potrivit acestuia, de la petrecerile date de şeful Guvernului italian Silvio Berlusconi în vila sa din Sardinia.

111 afișări
Imaginea articolului El Pais publică fotografii de la petrecerile lui Berlusconi în Sardinia

El Pais publică fotografii de la petrecerile lui Berlusconi în Sardinia (Imagine: www.elpais.com)

Fotografia publicată pe prima pagină a cotidianului îl prezintă pe Berlusconi în grădina vilei sale "înconjurat de mai multe femei" neidentificate şi o alta de pe site-ul de Internet arată două tinere femei bronzându-se în sânii goi şi în bikini.

Parchetul din Roma a ordonat în urmă cu câteva zile confiscarea mai multor sute de poze de acest fel realizate în timpul recepţiilor private din vila lui Berlusconi în Sardinia, după o plângere a şefului Guvernului privind încălcarea vieţii private.

Berlusconi afirmase totuşi miercuri seară în timpul unei emisiuni televizate că aceste fotografii puteau "fi publicate".

"Am văzut fotografiile şi sunt clişee care pot fi publicate", declarase Berlusconi pentru canalul unu al televiziunii publice Rai Uno, sugerând că ele nu ar arăta nimic indecent, contrar afirmaţiilor cotidianului Corriere della Sera.

Ziarul arătase că aceste fotografii imortalizaseră de asemenea petrecerea de Anul Nou la care ar fi participat Noemi, minoră în acea vreme. Natura relaţiilor acesteia cu Berlusconi nu încetează să tulbure viaţa politică şi a fost una din cauzele cererii de divorţ a soţiei acestuia, Veronica Lario.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici