Elon Musk neagă orice relaţie romantică cu premierul italian Giorgia Meloni

Elon Musk a respins zvonurile despre o relaţie romantică cu premierul Italiei, Giorgia Meloni, după ce o fotografie cu cei doi a devenit virală pe internet.

Urmărește
1313 afișări
Imaginea articolului Elon Musk neagă orice relaţie romantică cu premierul italian Giorgia Meloni

Sursa foto: Hepta / Mediafax Foto

Elon Musk a negat orice implicare romantică cu premierul italian Giorgia Meloni, după ce o fotografie în care cei doi apar privindu-se cu afecţiune la un eveniment de gală a devenit virală. În cadrul evenimentului, Musk i-a înmânat lui Meloni premiul Global Citizen, acordat de Atlantic Council, scrie Sky News.

Fotografia de la gala din New York a dat naştere mai multor comentarii pe internet. „Ştim cu toţii ce a urmat după...”, a comentat un internaut.

Musk, în vârstă de 53 de ani, a răspuns pe reţeaua X (fosta Twitter), declarând: „Am fost acolo cu mama mea. Nu există nicio relaţie romantică cu premierul Meloni”.

Se pare că Giorgia Meloni, în vârstă de 47 de ani, ar fi cerut ca Musk să fie cel care să-i înmâneze premiul la evenimentul de luni. Cei doi s-au întâlnit anterior de două ori, în Italia, în 2022.

Musk a lăudat-o pe Meloni, spunând despre ea că este „autentică, onestă şi gânditoare”, iar Meloni l-a numit pe fondatorul Tesla un „geniu preţios”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici