Erupţia vulcanului din Islanda ar putea produce o catastrofă ecologică. Un complex spa, evacuat

Erupţia care a început vineri a unui vulcan din Islanda ar putea produce o catastrofă ecologică. Deşi fluxul din crater a încetinit, gazele emanate sunt purtate de vânt la mare distanţă. Un complex spa a fost evacuat.

Urmărește
5394 afișări
Imaginea articolului Erupţia vulcanului din Islanda ar putea produce o catastrofă ecologică. Un complex spa, evacuat

Erupţia vulcanului din Islanda ar putea produce o catastrofă ecologică. Un complex spa, evacuat

Erupţia a izbucnit săptămâna trecută în Peninsula Reykjanes lângă Grindavik, Islanda.

De atunci, fluxul din vulcan a încetinit, a declarat Rikke Pedersen, şeful Centrului Vulcanologic Nordic, potrivit Reuters.

Totuşi, Biroul meteorologic a avertizat că vântul ar putea transporta gazele provenite de la erupţie spre sud şi sud-est.

Complexul Spa-ul Blue Lagoon a fost evacuat şi încă nu a fost redeschis. Grindavik, un oraş de pescari care a mai fost ameninţat de lava în timpul unor erupţii anterioare, nu este în pericol.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici