Evaluarea lui Biden, după dezbaterea dintre Trump şi Harris: Nu ne întoarcem

Preşedintele american Joe Biden a declarat că simte că vicepreşedintele Kamala Harris a câştigat dezbaterea de marţi seara, de la ABC News, scriind într-o postare pe X că „nu a fost nici măcar aproape”. Între timp, Fox News propune o nouă dezbatere între cei doi candidaţi în luna octombrie.

Urmărește
1644 afișări
Imaginea articolului Evaluarea lui Biden, după dezbaterea dintre Trump şi Harris: Nu ne întoarcem

Evaluarea lui Biden, după dezbaterea dintre Trump şi Harris: Nu ne întoarcem

„Vicepreşedintele Harris a dovedit că este cea mai bună alegere pentru a conduce naţiunea noastră înainte. Nu ne întoarcem”, a scris Biden pe X.

Preşedintele a urmărit dezbaterea de la un hotel din New York împreună cu familia şi personalul, potrivit unei persoane familiare, citate de CNN.

Între timp, Fox News a declarat că a propus organizarea unei a doua dezbateri prezidenţiale în octombrie, adăugând că a trimis scrisori campaniilor atât pentru vicepreşedintele democrat Kamala Harris, cât şi pentru rivalul republican Donald Trump înainte de dezbaterea de marţi seară.

Un purtător de cuvânt al campaniei candidatei democrate la preşedinţie Kamala Harris a declarat marţi seara că Harris şi rivalul său republican Donald Trump ar trebui să organizeze o a doua dezbatere în octombrie.

În sala de rotaţie, la scurt timp după dezbatere, Trump nu s-a angajat la revanşa pe care campania lui Harris a oferit-o deja, spunând: „Trebuie să mă gândesc la asta” şi că ar putea să o facă „dacă ar fi pe o reţea corectă”.

„Motivul pentru care faci o a doua dezbatere este dacă pierzi, iar ei au pierdut”, i-a spus el gazdei Fox News, Sean Hannity. „Dar mă voi gândi la asta”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici