Explozie într-o mină de cărbune din Iran: cel puţin 51 de morţi; 24 de mineri sunt blocaţi în interior

  • Zeci de mineri sunt blocaţi într-o mină de cărbune din Iran.
  • În interior s-a produs o explozie care a făcut numeroase victime.
  • Autorităţile au declanşat o amplă operaţiune de căutare şi salvare.
Urmărește
62 afișări
Imaginea articolului Explozie într-o mină de cărbune din Iran: cel puţin 51 de morţi; 24 de mineri sunt blocaţi în interior

ACTUALIZARE: Cel puţin 51 de persoane au fost ucise şi 20 sunt rănite după ce o scurgere de metan a declanşat o explozie la o mină de cărbune din estul Iranului, anunţă duminică presa iraniană de stat preluată de Sky News.

Se pare că alţi 24 de mineri sunt prinşi în interiorul minei din Tabas. Mina se află la aproximativ 860 de kilometri sud-est de capitala iraniană, Teheran.

ŞTIREA INIŢIALĂ: O explozie produsă în noaptea de sâmbătă spre duminică într-o mină de cărbune din provincia Khorasan de Sud a ucis cel puţin 19 persoane şi a rănit 17, a anunţat duminică televiziunea de stat din Iran, potrivit Reuters.

De asemenea, 30 de persoane sunt blocate în mină.

Accidentul a fost provocat de o explozie de gaz. În momentul exploziei, în mină se aflat 69 de oameni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici