O explozie puternică s-a produs în zona Tel Aviv

O explozie puternică s-a auzit în noaptea de luni spre marţi în zona Tel Aviv. De asemenea, armata israeliană a anunţat că a interceptat o dronă deasupra Mării Mediterane. În paralel, israelienii atacă numeroase ţinte Hezbollah din Liban.

Urmărește
236 afișări
Imaginea articolului O explozie puternică s-a produs în zona Tel Aviv

Sursa foto: Captură video X

Locuitorii din centrul Israelului au anunţat că o explozie puternică a fost auzită în zona Tel Aviv. Autorităţile investighează problema, anunţă Canalul 12 din Israel.

Rapoartele neconfirmate spun că sistemele de apărare israeliene au interceptat o ţintă în vecinătatea oraşului, potrivit Al Jazeera.

De asemenea, armata israeliană a anunţat că a interceptat o dronă deasupra Mării Mediterane, la zeci de kilometri de coasta centrală a Israelului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici