Forţele de apărare israeliene afirmă că l-au ucis pe liderul Hamas din Cisiordania

Armata israeliană afirmă că l-a ucis joi, cu o lovitură aeriană, pe şeful reţelei Hamas din oraşul palestinian Tulkarem, conform Sky News.

Urmărește
497 afișări
Imaginea articolului Forţele de apărare israeliene afirmă că l-au ucis pe liderul Hamas din Cisiordania

Forţele de apărare israeliene afirmă că l-au ucis pe liderul Hamas din Cisiordania

IDF a declarat că Zahi Yaser Abd al-Razeq Oufi a furnizat arme teroriştilor din zona Cisiordaniei şi plănuia să execute un atac terorist în viitorul „imediat”.

„În plus, Oufi a luat parte la planificarea şi executarea a numeroase atacuri teroriste semnificative şi extreme împotriva civililor israelieni din Iudeea şi Samaria, inclusiv atacuri care au dus la rănirea altor civili israelieni”, se adaugă în comunicat.

De asemenea, IDF a declarat că a eliminat „mai mulţi alţi terorişti importanţi” prin atac.

Cel puţin 18 persoane au fost ucise în atacul israelian asupra a ceea ce Ministerul palestinian al Sănătăţii susţine că este o tabără de refugiaţi din Tulkarem, din Cisiordania ocupată.

Biroul premierului Autorităţii Palestiniene, citat de CNN, a condamnat atacul, numindu-l o „crimă odioasă”, şi a cerut o acţiune urgentă din partea comunităţii internaţionale pentru a opri atacurile Israelului.

„Este timpul ca comunitatea internaţională să pună capăt acestor crime continue, care nu au egal în istoria contemporană”, a afirmat biroul într-o declaraţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici